Sentinel 3 - missing bands 681 & 709

Post Reply
lspaias
Posts: 2
Joined: Wed Nov 14, 2018 9:48 am
company / institution: Water Insight

Sentinel 3 - missing bands 681 & 709

Post by lspaias » Thu Mar 07, 2019 1:46 pm

Hi,

I am using POLYMER 4.8 for Sentinel 3 data. After POLYMER has successfully run, I am noticing that two bands, 681 and 709 are missing from the output.

I am running polymer with the standard options and in several areas in Europe over different dates and the same bands missing every time. So I guess it has to do with the way I am running it? I know that bands 681 and 709 are the bands that the atmospheric path reflectance is calculated but could this be related? Did anyone else had the same issue and if so, how did you solve it?

Thanks in advance

Cheers,
Lazaros
User avatar
fsteinmetz
Site Admin
Posts: 25
Joined: Fri Sep 07, 2018 1:34 pm
company / institution: Hygeos
Location: Lille, France
Contact:

Re: Sentinel 3 - missing bands 681 & 709

Post by fsteinmetz » Thu Mar 07, 2019 2:26 pm

Dear Lazaros,
You can update Polymer to v4.10, these bands have been added by default in v4.9 (see changelog)
With v4.8 these bands can be written by passing argument bands_rw = [400,412,443,490,510,560,620,665,681,709,754,779,865,1020] to the function run_atm_corr.
Cheers,
François
lspaias
Posts: 2
Joined: Wed Nov 14, 2018 9:48 am
company / institution: Water Insight

Re: Sentinel 3 - missing bands 681 & 709

Post by lspaias » Tue Mar 12, 2019 9:09 am

Thanks a lot :D
Post Reply